Chiptuning in Zwolle

Auto van Harten is partner van Digicar

Doordat wij een samenwerking zijn aangegaan met Digicar Engineering zijn wij uw aanspreekpunt in regio Zwolle. Dat betekend dat wij u een aantal zeer hoogwaardige diensten kunnen bieden op het gebied van prestatieverbetering en probleemoplossingen. Digicar Engineering levert uitsluitend maatwerk en kwaliteitsoplossingen en is toonaangevend in de automotive branche.

Een van de belangrijkste diensten is maatwerk chiptuning. Iedere auto is anders en heeft een andere gebruiksgeschiedenis. Dit vraagt dus om een andere aanpak per auto. Voor ieder voertuig wordt afzonderlijk software geoptimaliseerd met als uitgangspunt betere prestaties en meer rijcomfort, op een voor de motor en aandrijflijn verantwoorden wijze. Dit zonder dat het ten koste gaat van de levensduur van uw auto.

Chiptuning Zwolle
Chiptuning Zwolle autoband

Hoe werkt chiptuning?

De verbrandingsmotor wordt aangestuurd door het motormanagement waarvan de software middels chiptuning optimaal wordt afgesteld. Naast een toename van vermogen, trekkracht/ koppel en rijcomfort boeken we ook resultaat op het gebied van brandstofbesparing. Het rijplezier neemt door al deze voordelen natuurlijk fors toe!

Voor de uitvoering van chiptuning brengen we de originele prestaties in kaart. Op basis hiervan en met de originele voertuigdata als uitgangspunt realiseren we een individuele, optimale afstelling per voertuig. Per toerental en per gaspedaalstand worden alle van invloed zijnde facetten hierbij optimaal op elkaar afgestemd.

Voordelen chiptuning

  • Extra rijcomfort.
  • Meer souplesse.
  • In iedere versnelling merkbaar meer trekkracht en een groter werkgebied.
  • Uitsluitend Maatwerk Chiptuning geheel naar uw eigen wens of voorkeur samen te stellen.
  • Tot 35% meer koppel/ vermogen.
  • Wij geven op al onze softwarediensten een unieke garantie policy;
    levenslange garantie!
Chiptuning Zwolle Monteur

Bekijk hier uw merk / model

Chiptuning Zwolle Monteurs

Kwaliteit en maatwerk

Auto Van Harten in Zwolle biedt u, door genoemde samenwerking met Digicar Engineering, de meest uitgebreide werkwijze en daarmee zekerheid en kwaliteit van chiptuning. Met de levenslange garantie op alle softwarediensten benadrukken we dit nog eens!

Sommige partijen bieden standaard pakketten chiptuning of powerboxen aan. Deze methodes kijken alvorens niet naar de huidige conditie van uw auto. Dit kan leiden tot grote problemen voor de motor van de auto. Hier bij Auto van Harten willen we het beste voor uw auto en werken daarom enkel met maatwerk chiptuning.

Digicar-chiptuning staat garant voor de best mogelijke, maatwerk werkwijze en een verantwoorde chiptuning. Auto Van Harten informeert u graag verder omtrent mogelijkheden van uw voertuig.

Wilt u weten wat er mogelijk is met uw auto?

Neem voor chiptuning in Zwolle contact op of zoek uw auto hier op!