CarProf

Auto van Harten B.V. in Zwolle nu ook CarProf


Auto van Harten B.V. in Zwolle is sinds 1 mei aangesloten bij de landelijke garageformule CarProf. Eigenaar Bertus van Harten onderbouwt zijn keuze voor de landelijke garageformule: “U kent ons waarschijnlijk als uw vertrouwde autobedrijf, sinds kort mogen wij ons ook CarProf noemen! Door ons aan te sluiten bij CarProf maken wij nu kenbaar dat alle merken auto’s bij ons terecht kunnen. Daarbij geven wij zelfs 24 maanden garantie op ons vakmanschap!”

Voor alle automerken
Naast onderhoud biedt dit autobedrijf ook APK, reparaties, diagnose, verkoop van occasions, en schadeherstel. Met daarbovenop een garantie van twee jaar op reparaties en arbeidsloon. De autotechnici zijn opgeleid om onderhoud uit te voeren aan alle auto’s. De werkplaats beschikt over de meest moderne apparatuur. Daarmee heeft Autoservice van Harten alles onder één dak. Inmiddels weten de klanten uit de regio het autobedrijf wel te vinden en bieden zij een goed alternatief voor klanten die de kwaliteit van een merkdealer willen.

Service staat bovenaan
Bertus en Mathijs vertellen vol enthousiasme verder: “Wat ons autobedrijf nog meer typeert? Wij hebben ruime kennis, jarenlange ervaring en passie voor auto’s. Het is belangrijk om klaar te zijn voor de toekomst van de nieuwe generatie auto’s. Daarom kunt u voortaan terecht voor onderhoud en reparatie aan alle auto’s. Ongeacht het merk of de leeftijd. We beschikken over vaktechnische monteurs en de juiste data en apparatuur en werken volgens de hoge CarProf-eisen. Zo kunnen wij zorgen dat onze klanten altijd mobiel blijven.”

_____________________________________________________________________________________________________

CarProf
CarProf is een garageformule van Alliance Automotive Group en verbindt universele autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. Alle automerken van alle leeftijden zijn welkom bij CarProf. Klanten kunnen rekenen op de hoogste service voor een betere prijs, met behoud van fabrieksgarantie. Onze vakkundige monteurs werken met moderne uitleesapparatuur, de juiste technische informatie en A-merkonderdelen. Klanten krijgen vooraf heldere offertes en naderhand uitleg over het werk dat aan de auto is uitgevoerd. Naast de standaard garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeidsloon biedt een CarProf autobedrijf ook een voordelige 24/7 internationale pechhulp. Een aantal vestigingen biedt daarnaast services als Private Lease, Kentekenloket en elektrische laadpalen.

_____________________________________________________________________________________________________

Over Alliance Automotive Group Benelux
Alliance Automotive Group Benelux is actief in de distributie en verkoop van aftermarket onderdelen, accessoires, gereedschappen, banden en marketing concepten. Het bedrijf kent diverse dochters en formules: de netwerken van Staadegaard-TC, Dabeko en Brezan. Via het netwerk worden duizenden garagisten in Nederland en België dagelijks van onderdelen en ondersteuning voorzien. Alliance Automotive Group Benelux bedient tevens ruim 60 onafhankelijke grossiers in Nederland via Alliance Automotive Trading. Alliance Automotive Group Benelux biedt werk aan ongeveer 1.700 medewerkers. Alliance Automotive Group Benelux is een onderdeel van Alliance Automotive Group (Europa). Voor nadere informatie: www.allianceautomotivegroupbenelux.nl.