DSG Probleem oplossingen

DSG Probleem oplossingen


Er zijn mogelijkheden om DSG problemen voor te zijn. U kunt bijvoorbeeld preventief uw versnellingsbak softwarematig laten optimaliseren om er voor te zorgen dat problemen langer uitblijven. Helaas zien we toch dat er in de praktijk problemen zijn met DSG automaten. Een paar voorbeelden van deze problemen zijn:.

Trillen bij het overschakelen van bijvoorbeeld de 1e naar de 2e versnelling
Het niet bedienen van de even of oneven versnellingen
Bijgeluiden hoorbaar uit de versnellingsbak bij opschakelen of terugschakelen
Niet (goed) kunnen wegrijden of met een schok wegrijden
Van de P naar de D verstellen met een voelbare schok
Vervangen van de DSG koppeling
Vervangen van het DSG dubbelmassa vliegwiel
Vervangen of plaatsen van een revisiemechatronic
Onderhoud aan uw DSG versnellingsbak
Softwarematige oplossingen

Ervaart u een of meer van deze problemen? Maak dan een afspraak bij Auto van Harten voor één van de onderstaande reparaties:

Door de nauwe samenwerking met Digicar Engineering bieden wij de meest uitgebreide werkwijze en staan hiermee voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Op de DSG software optimalisatie oplossingen geven wij levenslange garantie zolang de auto in bezit heeft. Digicar, en daarmee ook Auto van Harten, zijn niet gebonden aan een leverancier. Werkzaamheden omtrent de DSG versnellingsbak worden volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Met onze jarenlange ervaring met betrekking tot onder andere DSG automaten bieden wij de hoogste kwaliteit reparaties, bewezen software oplossingen en een eerlijk advies.

DSG-Probleem-Oplossingen
DSG probleem oplossingen
DSG probleemoplossingen