Autogarage Zwolle

Dé autogarage in Zwolle


Bij de autogarage in Zwolle is uw auto in betrouwbare handen. De garage begon in 2006 met reparatie en onderhoud maar is inmiddels uitgegroeid en beschikt over de kennis en expertise om ingewikkelde diagnoses te stellen en de juiste reparaties hierbij uit te voeren.

Walnut Blasting Zwolle
Walnut Blasting Zwolle Motorkap

Waarvoor kunt u bij ons terecht?


Naast het repareren en onderhouden van auto’s, zijn wij ook gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

Moet er iets aan uw auto gebeuren maar staat het hierboven niet tussen? Vraag ons wat de mogelijkheden zijn.

Wat zijn de voordelen van de autogarage Auto van Harten in Zwolle?

Wij staan voor al uw oplossingen op het gebied van auto’s. Onze persoonlijke aanpak en het meedenken met de klant wordt door vele klanten als zeer tevreden beoordeeld. Wij halen graag uw auto op locatie op als deze niet meer start. Staat uw auto bij ons in de garage voor onderhoud? Dan kunt u natuurlijk een leenauto meekrijgen. We maken gebruik van de nieuwste apparatuur om uw auto zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen. Ook APK-keuringen gebeuren bij Auto van Harten met de grootst mogelijke zorg.

Walnut Blasting Zwolle
Walnut Blasting Zwolle Motorkap

Wat zijn de tarieven?

Het uurloon bij van Harten is een voordelig uurloon zonder besparing op kwaliteit. Ons vaste werkplaatstarief is €55,- exclusief BTW. De volledige prijslijst gespecificeerd per dienst kunt vinden op de prijzen pagina van de autogarage in Zwolle.

Maak een afspraak bij onze autogarage in Zwolle

Uw auto in betrouwbare handen? Dat is hij zeker bij de autogarage in Zwolle! Maak een afspraak bij ons door on te bellen, te mailen of door hieronder het contactformulier in te vullen. Wij zien uw auto graag tegemoet bij onze autogarage Van Harten in Zwolle.

Walnut Blasting Zwolle