Over ons

Auto van Harten is een BOVAG garage die is gevestigd aan de Telfordstraat 27 in Zwolle.
Nadat Bertus de garage in 2002 is gestart en Mathijs sinds 2021 mede-eigenaar is, is het team inmiddels uitgebreid naar vijf personen.
Met vier man in de werkplaats en één vrouw op administratie helpen wij u graag!

IMG_8403

Bertus van Harten

Eigenaar en APK-keurmeester. Bertus is de oprichter van Auto van Harten. Bertus onderhoudt veel contact met de klanten, maar springt ook zeker bij in de werkplaats als dit nodig is.

IMG_8410

Mathijs Zielman

Mede-eigenaar, Chef-werkplaats, APK-keurmeester en diagnose specialist. Mathijs is gespecialiseerd in het diagnosticeren en oplossen van storingen. Verder zorgt Mathijs dat alles goed verloopt in de werkplaats.

IMG_8399

Fabian van den Berg

APK-keurmeester, Eerste Autotechnicus en vervangend Chef-werkplaats. Voor Fabian is geen klus te moeilijk. Hij is een alleskunner en zorgt dat uw auto altijd veilig de weg op kan.

Noah

Noah van der Veen

Technisch Specialist in opleiding. Noah loopt stage en springt bij wanneer hij kan. Hij rondt medio april zijn opleiding af en gaat dan fulltime aan het werk. Noah is leergierig en gemotiveerd.

Belle

Belle Zielman

Wekelijks zit Belle achter de balie om u hartelijk te ontvangen. Daarnaast verzorgt zij de administratie en boekhouding.