APK Zwolle

APK in Zwolle


De APK in Zwolle voert snel maar betrouwbaar de APK uit. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Tijdens de keuring beoordeelt de keurmeester bij APK Zwolle uw voertuig op verkeersveiligheid, milieu en registratie. APK is geen onderhoudsbeurt maar een momentopname. Het geeft dus geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Naast de APK is het dus belangrijk om uw voertuig regelmatig te controleren en onderhouden.

APK Zwolle
APK Zwolle monteurs

Werkzaamheden tijdens de APK in Zwolle


Bij de APK in Zwolle voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Verkeersveiligheid: controle van de remmen, wielophanging, schokdempers, banden,
    stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
  • Milieu: uitstoot van de uitlaatgassen.
  • Registratie: controle van de kilometerstand, het voertuigbewijs, identificatienummer en gebruikte brandstof.

De APK werkzaamheden worden alleen uitgevoerd door erkende keurmeesters binnen ons bedrijf. Zij hebben een speciaal APK-keurmeester examen hiervoor afgelegd.

Het APK keuringsrapport

Wanneer wij uw voertuig APK gekeurd hebben, krijgt u van ons een keuringsrapport. Dit ontvangt u zowel bij goedkeuring als bij afkeuring van de voertuig.

Op het keuringsrapport geven wij de reparatie-, afkeur- en adviespunten aan. Adviespunten zijn gebreken die nu nog niet tot een afkeuring leiden, maar die u wel binnenkort moet vervangen of repareren. Als het voertuig is afgekeurd, staan deze punten op het rapport.

APK Zwolle motorkap
APK Zwolle Tarieven

Tarieven van APK Zwolle

De APK keuring in Zwolle kost €39,95 voor zowel diesel- als benzinevoertuigen. Dit bedrag is inclusief de BTW.

Het kan gunstig zijn om je voertuig te combineren met een onderhoudsbeurt. Dat scheelt je tijd én geld, want de voertuig wordt uitgebreider bekeken en bovendien staat uw voertuig maar één keer bij de garage.

Kentekencheck

Wilt u controleren wanneer de APK verlopen is? Hier kunt u gratis checken wanneer uw voertuig weer APK gekeurd moet worden.

Het kan gebeuren dat uw voertuig niet op tijd APK gekeurd is. Tot 2 maanden na het verlopen van de APK-vervaldatum mag het voertuig op de openbare weg stilstaan. U mag er dus niet mee rijden. Om boetes te voorkomen, is het mogelijk om de APK verplichting stop te zetten. Dit doet u door het voertuig te schorsen.

APK Zwolle garage
APK Zwolle auto

Voordelen van Auto van Harten


Onze persoonlijke aanpak en het meedenken met de klant is al door vele mensen als zeer tevreden beoordeeld. Wij halen uw auto graag op locatie op als deze niet meer start. Staat uw auto bij ons in de garage voor onderhoud? Dan krijgt u natuurlijk een leenauto mee. Wij gaan dan snel voor u aan de slag.

Het uurloon bij Van Harten is een voordelig uurloon zonder besparing op kwaliteit. We maken gebruik van de nieuwste apparatuur om uw auto zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen. Bekijk onze reviews en zie wat andere mensen over onze service zeggen.

Maak een afspraak bij APK Zwolle

Moet uw voertuig APK gekeurd worden? Maak een afspraak bij Voertuig van Harten voor de APK in Zwolle. U kunt op korte termijn bij ons terecht. Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in.

APK Zwolle auto's